Levering af 1. hoved i Frankrig før jul!

December 19, 2017

Et nyt Silvatec-hoved ankom til Frankrig!
Simon Flensted og Ib Nørlem Kruse (henholdsvis på billedet), lederne af dette firma, er stolte af at levere dette nye hoved i Bretagne-skovene.

Matfor, distributør i Frankrig af Silvatec Forest Products, er også her.

Vi er glade for at have opfyldt forventningerne til føreren af ​​den fantastiske Sleipner 8266. Han er glad for at se, at vi har taget hensyn til hans ønsker omkring tilblivelsen af HH560. Dette er vores ønske at  Silvatec forbliver "fabrikanten", der lytter og følger anbefalingerne fra de daglige brugere af vores maskiner.

Hvad er nyt på hovedet?

  • Vi har dimensioneret / tilpasset  tilt cylinderen, så hovedet ikke længere hænger ind i chassisrammen, når vi enten tilter op eller ned, dette begrænser ikke hvor hurtigt cylinderen arbejder i dets driftsområde, idet der er en form for dæmpning i cylinderen , så det er kun i yderpositionerne, de sidste 2% af gangen i stemplet, at denne "dæmpning" træder i kraft.

  • Splitterkablerne og modulboksen er blevet opdateret med nye CPC-stik, de er blevet flyttet, så de ikke længere udsættes for "stress". Dette bør forlænge "levetiden" og forhindre unødvendige nedbrud.

  • Kablerne til og fra splitterboksen udvides. En kranekabel er blevet brugt i denne sammenhæng. Det er meget stærkere / fleksibelt, vi har gået fra 0,35 til 1 kvadrat mm ledere.

  • De 3 hydrauliske slanger fra Tilt-blokken og ved siden af ​​hver af de 2 ruller har vi skåret over midten og samlet i en "samling". Af åbenlyse fordele - det er ikke hele hydraulikslangen, der skal udskiftes, om nødvendigt, og desuden er det svært for 90 "koblinger i begge ender af en hydraulisk slange.

Se venligst vores video af vippesystemet ...

1. levering i Frankrig - et nyt HH560 solgt til Frankrig

October 14, 2017

Efter genoptagelsen af produktionen af fældehoveder af Silvatec-mærket i løbet af efteråret 2017, er Silvatec Forest stolt af at annoncere sin første levering i Frankrig, og bestemt ikke den sidste.

Efter en meget vanskelig fase for Silvatec mærket, har kunderne været trofaste og overbeviste om at silvatec fælderhovedet  ydeevne og pålidelighed.

Vi takker vores kunder, som har bibeholdt deres tillid til vores produkter.

Matfor - Eneforhandler i Frankrig

August 31, 2017

Silvatec Forest  har valgt at bruge Matfor som forhandler af deres produkter i Frankrig.

Matfor har i flere år støttet Silvatec-mærket ved at distribuere deres produkter, yde teknisk support til franske kunder og sælge reservedele.

Af disse grunde har Silvatec Forest besluttet at udnævne Matfor som eksklusiv distributør af fælderhoveder og Silvatec reservedele.

Matfor er derfor vores franske forhandler for enhver ordre fra Silvatecforest produkter (fælderhoveder), Silvatec originale dele (OEM) til Sleipner, udkører og flishugger og til teknisk assistance.

Opstart af produktion af Silvatec fælderhoveder.

August 14, 2017

Siden midten af 2017 har Silvatec Forest købt Silvatecs produktion af fælderhoveder. Vi er i stand til at producere og levere HH450, HH560 og FB350 fælderhoveder.

Silvatec Forest er også i stand til at levere alle reservedele til tidligere Silvatec mærker, det vil sige dele til fældemaskiner, udkørere og flishuggere.

1 / 1

Please reload

© 2017 by Silvatec Forest. Proudly created by Julien Nicolas

Tel: +45 53611340

Oxendalen 22

9550 Mariager

Denmark

Silvatec Forest

Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon